• Portfolio1
  • Portfolio2
  • Portfolio3
  • Portfolio4
  • Portfolio5

Op zoek naar een leuke schilder vacature?

Schildersbedrijf Schulpzand is al tien jaar een gerespecteerde naam binnen schilderwerk en totaalonderhoud. Ons succes is hierbij te danken aan onze visie, professionele werkwijze en klantgerichte aanpak. Onze vakmensen vormen de basis voor deze kwaliteiten – passie, enthousiasme en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Om dit onderscheidend vermogen op peil te houden plaatsen wij regelmatig een vacature voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Ben jij dus een professionele schilder, en zoek je een leuke vacature? Schildersbedrijf Schulpzand biedt schitterende kansen!

Werken bij Schildersbedrijf Schulpzand

Ons schildersbedrijf is een dynamische, groeiende organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons uitgebreide klantenbestand met professioneel schilderwerk en totaalonderhoud te kunnen blijven bedienen. Heb je interesse in een schilder vacature? Bekijk dan ons huidige aanbod:

Schilder vacature – Gezel schilder M/V

Ben jij een allround schilder met passie voor het vak? Zijn zelfstandigheid, netheid en aandacht voor detail voor jou belangrijk? Heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring, en beschik je over aantoonbare referenties? In dat geval is Schildersbedrijf Schulpzand naar jou op zoek!

Onze vacature voor gezel schilder is ideaal voor vakmannen en –vrouwen die op representatieve wijze willen werken in een omgeving waar duidelijke communicatie voorop staat. Een leergierige houding is daarbij een pre – je krijgt immers de kans om je op alle gebieden van renovatie-, restauratie- en onderhoudswerk te ontwikkelen.

Reageren op een schilder vacature

Heb jij de kwaliteiten die wij zoeken, en zou je graag ons team komen versterken? Is een afwisselende baan in een dynamisch, groeiend bedrijf jou op het lijf geschreven? Bij Schildersbedrijf Schulpzand vind je altijd een interessante schilder vacature!

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waar je in een team van enthousiaste vakprofessionals werkt aan een breed overzicht van verschillende opdrachten. Wij hebben een hoge mate van betrokkenheid bij onze medewerkers en bieden naast uitstekende arbeidsvoorwaarden ook uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke groei. Wil je reageren op een schilder vacature? Neem dan direct contact op met Jornt Schulpzand!