• Portfolio1
  • Portfolio2
  • Portfolio3
  • Portfolio4
  • Portfolio5

Alles over Schildersbedrijf Schulpzand

Schildersbedrijf Schulpzand is een AF-erkend en branche-erkend vakbedrijf dat zich specialiseert in totaalonderhoud voor exterieur en interieur. Met een ploeg gemotiveerde professionals, een resultaatgerichte aanpak en een unieke kijk op ambacht werken wij op verschillende locaties door heel Noord-Holland aan het behoud van zowel historische als recente panden. Onze unieke onderhoudsconcepten combineren uitgebreide vakkennis en ervaring met duidelijke meetbare resultaten en een persoonlijke benadering.

Wilt u weten wat ons motiveert en hoe wij precies te werk gaan? Kijk dan rond op onze website, en maak kennis met onze geschiedenis, werkwijze en visie!

Ons bedrijf

Schildersbedrijf Schulpzand is al tien jaar actief in schilderwerk, renovatie, onderhoud en restauratie voor monumentale panden, nieuwbouw en andere objecten. Wilt u weten hoe ons bedrijf tot stand is gekomen en hoe wij onze dienstverlening willen ontwikkelen? Lees meer over onze achtergrond en visie voor de toekomst!

Lees meer over ons bedrijf.

Onze werkwijze

Schilderwerk en onderhoud zijn zeer gevarieerde werkgebieden. Dit maakt het aanbieden van totaalonderhoud een lastige klus – ieder pand brengt weer nieuwe vragen en uitdagingen met zich mee. Wilt u weten hoe Schildersbedrijf Schulpzand erin slaagt om een complete oplossing te bieden voor deze uiteenlopende disciplines? Wij leggen onze werkwijze graag aan u uit.

Maak kennis met onze werkwijze.

Onze referenties

Het beste bewijs van kwaliteit is tevredenheid. Schildersbedrijf Schulpzand begrijpt dit als geen ander. Daarom vragen wij onze klanten altijd om feedback. Bent u benieuwd naar de ervaringen die anderen met Schildersbedrijf Schulpzand hadden? Onze referenties geven een duidelijk beeld van onze werkwijze, filosofie en omgang met de klant.

Lees onze referenties.

Ons team

Ambachtelijk vakwerk vormt de kern van onze toegevoegde waarde. Daarvoor heeft Schildersbedrijf Schulpzand een sterk team van ervaren professionals verzameld. Wilt u weten wie wij zijn? Wij vertellen u graag meer over onze visie op vakmanschap en kwaliteit, en stellen u graag voor aan onze medewerkers.

Ontmoet ons team.

Onze vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in schilderwerk en onderhoud? Schildersbedrijf Schulpzand is altijd op zoek naar professionele schilders met oog voor detail. Klinkt werken in een groeiende onderneming waar vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden centraal staan interessant? Bekijk dan onze vacatures en reageer direct!

Bekijk onze vacatures.