• Portfolio1
  • Portfolio2
  • Portfolio3
  • Portfolio4
  • Portfolio5

De achtergrond van Schildersbedrijf Schulpzand

Betrokkenheid, betrouwbaarheid en vakmanschap – met deze waarden voor ogen richtte Jornt Schulpzand in 2002 zijn schildersbedrijf op. Al snel na de start werd duidelijk dat er maar één manier was om de behoeften van zijn klanten perfect te beantwoorden: totaalonderhoud met een onvermoeibaar oog voor detail.

Dankzij dit inzicht groeide de werkwijze van Schildersbedrijf Schulpzand uit tot een intelligente combinatie van schilderwerk, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. De Beemster was het eerste werkgebied dat kennis mocht maken met deze visie – Schulpzand specialiseerde zich in het onderhouden van authentieke stolpboerderijen, en bouwde daarmee uitgebreide ervaring met monumenten op. Deze expertise kwam goed van pas toen het bedrijf na enkele jaren de grote steden van Noord-Holland van onderhoud ging voorzien. De ambachtelijke, aandachtige aanpak die bij monumenten zo onmisbaar is vertaalt immers ook bij andere objecten naar schitterende resultaten.

Schildersbedrijf Schulpzand bedient inmiddels heel Noord-Holland met haar unieke concept voor totaalonderhoud en staat voor zowel particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren synoniem met resultaatgericht onderhoud van hoge kwaliteit.

Gepassioneerd vakmanschap

Ambachtelijk werk is een kwestie van passie. Het vereist niet alleen een scherpe blik en de juiste vaktechnische kwalificaties, maar ook een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Om consequent hoogstaande resultaten te kunnen bieden zijn alleen de beste mensen goed genoeg.

Schildersbedrijf Schulpzand houdt deze visie levend door uitsluitend te werken met professionals die de waarden van het bedrijf belichamen: punctualiteit, netheid, betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid en oprechte passie voor het ambacht.

Onze visie voor de toekomst

Het jaar 2012 is het tiende levensjaar van Schildersbedrijf Schulpzand. Niet alleen een prachtig moment om na te denken over de successen van het verleden, maar juist een belangrijke gelegenheid om stil te staan bij de toekomst van het bedrijf.

Schildersbedrijf Schulpzand groeit, en zal de komende jaren haar dienstverlening steeds verder mogen uitbreiden. Een grote eer voor ieder bedrijf – maar de grootste eer blijft de tevredenheid van de klant. Deze staat voor Schildersbedrijf Schulpzand ook het komende decennium onverminderd centraal. Door gecontroleerde groei en een visie waarbij hoge kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en persoonlijk contact met de opdrachtgever de leidraad vormen zal Schildersbedrijf Schulpzand haar cliënten ook in de toekomst blijven voorzien van de resultaten waar zij op vertrouwen.