OVER ONS

Alles over Schildersbedrijf Schulpzand

Schildersbedrijf Schulpzand is een AF- en branche-erkend vakbedrijf dat zich specialiseert in totaalonderhoud voor exterieur en interieur. Met een ploeg gemotiveerde professionals, een resultaatgerichte aanpak en een unieke kijk op ambacht werken wij op verschillende locaties door heel Noord-Holland en in Zuid-Holland aan het behoud van zowel historische als recente panden. Onze unieke onderhoudsconcepten combineren uitgebreide vakkennis en ervaring met duidelijke meetbare resultaten en een persoonlijke benadering.

Ons team

Schildersbedrijf Schulpzand is al 20 jaar actief in schilderwerk, renovatie, onderhoud en restauratie voor monumentale panden, nieuwbouw en andere objecten. Wilt u weten hoe ons bedrijf tot stand is gekomen en hoe wij onze dienstverlening willen ontwikkelen? Lees meer over onze achtergrond en visie voor de toekomst!

Schildersbedrijf Schulpzand levert schilderwerk en totaalonderhoud van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit bijzondere aanbod wordt mogelijk gemaakt door een enthousiast team van ervaren professionals.

Gezien de breedte van onze werkzaamheden en de expertise die daarbij komt kijken moeten onze medewerkers vertrouwd zijn met vele verschillende facetten van onderhoud, restauratie, renovatie en schilderwerk. Onze dienstverlening houdt immers niet op bij het schilderen van uw pand – ieder deel van uw interieur en exterieur is bij ons in goede handen. Daarin brengt ons team onderhoud en kunst dicht bij elkaar. Onze ervaring strekt van vergeten ambachten als vergulden en marmeren tot moderne analysemethodieken en nauwkeurige kwaliteitsmetingen.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht

Of het nu gaat om een particuliere woning, een bedrijfspand of een appartementencomplex – onderhoudswerkzaamheden zijn vaak nadrukkelijk aanwezig, en hebben daardoor altijd impact op het dagelijks leven. Hier kan Schildersbedrijf Schulpzand helaas niets aan veranderen.

Ons team heeft echter wel invloed op de manier waarop de gebruikers en/of bewoners van een pand hun aanwezigheid ervaren. Een professionele, klantgerichte houding is voor ons daarbij de enige logische keuze. Dit betekent dat onze medewerkers altijd duidelijk met u zullen communiceren over geplande werkzaamheden om verrassingen en onnodige verstoringen te voorkomen. Bovendien wordt de werkplek aan het einde van iedere werkdag in schone staat achtergelaten, zodat het onderhoud nooit tot hinder zal leiden.

Voor een goede samenwerking is vertrouwen een absolute vereiste. Het team van Schildersbedrijf Schulpzand stelt zich daarom graag aan u voor, zodat u direct kunt zien met welke professionals u bij het onderhoud van uw pand te maken zult krijgen.

"Schulpzand levert duurzame kwaliteit"

Pand   De Witte en Zwarte Oliphant, monument  |  Plaats   Amsterdam

De Witte en Zwarte Oliphant is een monumentaal appartementencomplex aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam. Twee panden delen één ingang en zijn onderverdeeld in 18 appartementen. Dhr. van der Zee woont twintig jaar in het complex en is sinds anderhalf jaar voorzitter van de VVE. ‘De offerte van Schulpzand scoorde het beste wat betreft heldere omschrijving van de werkzaamheden en onderbouwing van de kosten. Ook bleek na een interview dat ze over de benodigde expertise beschikten om de klus te klaren.

De mensen van Schulpzand kunnen niet alleen heel goed schilderen, ook de onderliggende herstelwerkzaamheden zijn bij hen in goede handen. Ze leveren duurzame kwaliteit. Daarbij zijn het nette jongens die correct en plezierig met de bewoners omgaan. Geen geluidsoverlast en goede afspraken over bijvoorbeeld het achterlaten van huissleutels.’

Wij waren erg onder de indruk van de buitengewoon professionele wijze waarop zij onder anderen de houten hijsbalk hebben gerestaureerd. Inmiddels hebben we een offerte bij Schulpzand laten opmaken voor restauratiewerkzaamheden aan de gevel en het dak. Deze werkzaamheden zullen nog dit jaar worden uitgevoerd.’

F. van der Zee, voorzitter VVE

Gepassioneerd vakmanschap

Ambachtelijk werk is een kwestie van passie. Het vereist niet alleen een scherpe blik en de juiste vaktechnische kwalificaties, maar ook een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Om consequent hoogstaande resultaten te kunnen bieden zijn alleen de beste mensen goed genoeg.

Schildersbedrijf Schulpzand houdt deze visie levend door uitsluitend te werken met professionals die de waarden van het bedrijf belichamen: punctualiteit, netheid, betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid en oprechte passie voor het ambacht.

Onze werkwijze in 5 stappen

Grondige inspectie op locatie 

Offerte op maat

Persoonlijke bespreken offerte

Start werkzaamheden

Onderhoudsplan opstellen (optioneel)

Bekijk al onze projecten op de overzichtspagina

Vraag nu vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Neem dan contact op met ons op.