‘Ik zal Schulpzand altijd aanraden’ 

Aan de Westlandgracht in Amsterdam Zuid-Oost staat een zeer goed onderhouden jaren ‘30 pand onderverdeeld in 120 appartementen.

Dhr Van Leerdam: ‘We streven  als VVE naar uitstekend onderhoud en werken altijd met een meerjarenplan. Het schilderwerk is kapitaalintensief en belangrijk, omdat het heel zichtbaar is voor de bewoners. Begin 2010 hebben we samengewerkt met Schulpzand. We zijn zeer tevreden, ik zal Schulpzand altijd aanraden. Hun offerte was uitermate grondig. Zij zagen gebreken waar andere bedrijven overheen keken. Ook specificeerden zij het schilderwerk – materiaal en werkzaamheden – veel beter dan anderen dat deden. Daarbij was de prijs erg fair en marktconform. De factuur was transparant en met een goed ingeschatte stelpost. Geen vervelende verrassingen achteraf dus.

De communicatie tussen Schulpzand,  VVE en bewoners verliep uitstekend. Schulpzand hield zich aan de afspraken en medewerkers gaven tijdig door wanneer er bijvoorbeeld steigers geplaatst gingen worden. Het is 100 procent zeker dat Schulpzand de volgende keer weer wordt gevraagd te offreren. Het bedrijf heeft bij onze bewoners een zeer goede naam opgebouwd.’