• Onderhoudscontract1
  • Onderhoudscontract2
  • Onderhoudscontract3

Onderhoudscontract voor schilderwerk

Schildersbedrijf Schulpzand denkt graag met u mee. Onze dienstverlening is ontwikkeld om onderhoudsvragen zoveel mogelijk voor onze klanten uit handen te kunnen nemen. Daarom kunt u bij ons ook kiezen om schilderwerk via een onderhoudscontract te laten verlopen. Dit bespaart tijd en geld, en garandeert tegelijkertijd dat uw pand automatisch in optimale staat gehouden wordt.

Als u kiest voor een onderhoudscontract wordt uw schilderwerk door ons team gepland. Na een bespreking van de onderhoudsanalyse van uw pand zullen onze medewerkers het eerste schilderwerk uitvoeren. Daarna wordt via het onderhoudscontract een planning gemaakt voor vervolgopdrachten. Zijn de afspraken eenmaal vastgelegd, dan kunt u er altijd op vertrouwen dat deze stipt en professioneel worden nagekomen.

Altijd een oplossing op maat

Schildersbedrijf Schulpzand zorgt bij een onderhoudscontract voor schilderwerk altijd voor een oplossing die aansluit op uw situatie. Wij bieden contractueel onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere partijen, en bieden verschillende niveaus van ondersteuning.

Bent u op zoek naar een zorgeloze oplossing voor onderhoud aan een woning of kleiner pand? In dergelijke gevallen kunt u kiezen voor een regulier onderhoudscontract om uw schilderwerk vast te leggen. Hierbij wordt het pand periodiek door onze experts geëvalueerd en onderhouden, zonder dat u met lastige planningstaken geconfronteerd wordt.

Voor grotere panden of beheerders van meerdere objecten biedt Schildersbedrijf Schulpzand een programma voor Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RVO). Onderhoud en schilderwerk worden in dit unieke onderhoudscontract planmatig vastgelegd. Aan de hand van methodieken en richtlijnen die door TNO en NIPO zijn ontwikkeld wordt bekeken wanneer onderhoud moet plaatsvinden om het beste resultaat te garanderen. Dit voorkomt onnodige kosten, doordat ieder onderdeel van ieder pand op het juiste moment wordt onderhouden.

Wilt u een onderhoudscontract voor schilderwerk afsluiten?

Het plannen en controleren van onderhoud vergt veel tijd. Schildersbedrijf Schulpzand kan u hierbij helpen. Wanneer u uw schilderwerk via een onderhoudscontract regelt nemen wij de verantwoordelijkheid van u over. Hierdoor is continuïteit en kwaliteit altijd gegarandeerd, en hoeft u zich nooit zorgen te maken over achterstallig onderhoud of onverwachte kosten.

Heeft u vragen over onze aanpak, of wilt u direct een onderhoudscontract voor uw schilderwerk laten opstellen? Het team van Schildersbedrijf Schulpzand staat altijd voor u klaar. Neem telefonisch of via de website contact op, en wij helpen u snel aan een passende oplossing.