• Onderhoudsschilder1
  • Onderhoudsschilder2

De onderhoudsschilder die verder denkt

Bent u op zoek naar een onderhoudsschilder? Bij Schildersbedrijf Schulpzand is uw pand in de beste handen. Wij zijn van origine onderhoudsschilder voor monumentale panden – een specialisatie waarvoor secuur werk, aandacht voor detail en een professionele aanpak noodzakelijk zijn. Als gevolg hiervan zijn wij dan ook in staat om alle objecten te schilderen en te onderhouden.

Deze combinatie van kwaliteiten is schaars, maar voor Schildersbedrijf Schulpzand zeer logisch. In onze ogen is vakwerk immers de bestaansvoorwaarde van een onderhoudsschilder. Onze medewerkers hebben daarom absolute toewijding aan kwaliteit en professionaliteit, en zullen zich altijd inspannen om het allerbeste resultaat te realiseren.

Wat kan een onderhoudsschilder voor u doen?

Iedere onderhoudssituatie is een complex geheel van onderling verbonden disciplines. De kwaliteit van het schilderwerk is immers afhankelijk van de ondergrond en talloze andere factoren. Deze liggen natuurlijk niet altijd voor de hand. Voor het beste resultaat moet uw onderhoudsschilder hierop kunnen anticiperen.

Schildersbedrijf Schulpzand heeft dit inzicht – wij zijn een proactieve onderhoudsschilder. Wij kunnen alle gebreken aan uw pand signaleren en in eigen beheer voor u oplossen, van schilderwerk tot houtrotbestrijding. Daarnaast zijn wij als onderhoudsschilder voor monumentale panden gespecialiseerd in oude kunsttechnieken zoals vergulden, marmeren en het restaureren van ornamenten en pleisterwerk.

Maak een afspraak met de onderhoudsschilder

Het werk van de onderhoudsschilder begint altijd met een controle van de staat van uw pand. Schildersbedrijf Schulpzand gaat hierbij grondig te werk – geen enkel detail ontsnapt aan onze aandacht. Is de situatie eenmaal volledig in kaart gebracht, dan stellen wij een offerte voor u op. De onderhoudsschilder neemt deze tot slot persoonlijk of telefonisch met u door. Zo weet u precies welke afspraken er gemaakt zijn over het werk aan uw pand.

Heeft u vragen over onze werkwijze, of wilt u voorbeelden zien van panden waar wij als onderhoudsschilder aan hebben gewerkt? Kijk rond op onze website, of neem direct contact op met een van onze medewerkers!