• Stucwerk1
  • Stucwerk2

Stucadoor in Haarlem nodig?

Wilt u nieuw stucwerk laten aanbrengen, of is uw oude stucwerk toe aan onderhoud? Schildersbedrijf Schulpzand is een professionele stucadoor uit Haarlem. Wij kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis stucwerk aanbrengen en repareren, en hebben ook de expertise in huis om monumentale panden te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan het herstellen van het stucwerk op uw gevel, maar bijvoorbeeld ook aan de restauratie van antieke ornamenten.

Deze zeer gevarieerde dienstverlening maakt ons als stucadoor uniek in Haarlem en omstreken. Wilt u de voordelen van onze aanpak met eigen ogen aanschouwen? Lees dan verder op onze website, en ontdek welke succesvolle projecten wij als stucadoor in Haarlem hebben uitgevoerd!

Wat kunnen wij als stucadoor in Haarlem voor u doen?

Stucwerk, schilderwerk en onderhoudswerk aan monumentale panden – stuk voor stuk complexe specialisaties waar veel vakkennis voor vereist is. Hoe kan het dan zijn dat wij als stucadoor in Haarlem zulke brede werkzaamheden kunnen uitvoeren? Het antwoord is eenvoudiger dan u denkt: ons bedrijf is continu in ontwikkeling. Wij werken als stucadoor in Haarlem uitsluitend met de beste, meest betrokken vakmensen en richten ons al sinds onze oprichting op monumentale zorg.

Hierdoor bieden wij als gespecialiseerde stucadoor in Haarlem totaalonderhoud voor zowel zakelijke als particuliere partijen. Hierbij wordt alles in eigen beheer uitgevoerd, van stucwerk tot schilderwerk en van steigerbouw tot monumentale renovatie.

Vraag een offerte aan bij onze stucadoor in Haarlem!

Heeft u specifieke wensen voor uw pand, en zou u graag willen weten wat de kosten hiervan zijn? Wilt u meer inzicht in de staat van uw stucwerk, en zoekt u een stucadoor die uw pand in Haarlem kan evalueren? Schildersbedrijf Schulpzand voert voorafgaand aan iedere offerte een grondige controle van uw pand uit. Een ervaren stucadoor uit Haarlem komt bij u langs om uw situatie te beoordelen, en vertelt u direct welk onderhoud bij uw pand belangrijk is. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wilt u een afspraak maken met Schildersbedrijf Schulpzand? Als u contact opneemt met een van onze medewerkers sturen wij zo spoedig mogelijk een stucadoor uit Haarlem naar u toe.